söndag 22 juni 2008

Bli din egen SEO-expert

Marknadsföring med hjälp av sökmotoroptimering och reguljär internet-marknadsföring expanderar kraftigt just nu. Detta ger ditt företag en möjlighet att attrahera många nya kunder när allt fler börjar söka efter varor och tjänster över internet för att sedan slutföra sitt köp online.

Du kan anlita en SEO-expert och få allting gjort åt dig, det kostar en del men sparar massor av tid. Det är ingen avancerad vetenskap att sökmotoroptimera en webbplats men det krävs en hel del baskunskaper för att lyckas. Det finns dock några moment som kräver det där ”lilla” extra.

Det är mycket viktigt att känna till vilka konkurrenter du har om topplaceringar på Google m.fl , hur de profilerar sig samt hur de optimerar sina hemsidor. Detta är ett absolut måste och är a och o i kampen om höga positioner i de naturliga sökresultaten (de till vänster, inte de betalda annonser).

Att göra en komplett och korrekt analys av dina konkurrenters hemsidor är svårt och dessutom ganska tidskrävande. Men misströsta inte, du kan helt enkelt beställa en utförlig konkurrens- och optimeringsanalys. Rapporten innehåller all information du behöver för bästa möjliga sökmotoroptimering gentemot dina konkurrenter. För mer information, sänd ett e-mail med rubriken ”konkurrensanalys” till thomas@edited.se.


Välkomna!
Tomas Ohlum
SEO-specialist & webbstrateg
Organisk Sökmotoroptimering

1 kommentar:

anna wintour sa...

e-kurs@dynamiskwebbmarknadsforing.net
denna mail finns inte?

www.veckomagasinet.se

Hertiginnan af Uppsala

The Most Popular Traffic Exchange