måndag 3 december 2012

Anledningar att annonsera på webben 9(10) – Resultat i realtid

Uppdatera annonskampanjer i realtid – Endast på internet


På internet hanterar du annonser och ser resultaten i realtid. Du ser resultaten av din annonsering ticka in hela tiden. Det ger dig möjlighet att justera dina annonskampanjer i realtid, en ovärderlig egenskap som du inte hittar hos traditionella medier.

Egenskapen att allting sker i realtid är unikt för internet, vansinnigt kraftfull, lättillgänglig och enkel att använda. Vare sig du annonserar med - banners, annonser på Google, email-utskick eller sociala medier – så kan du se och följa konsumentreaktioner så fort du dragit igång din onlinekampanj.

Sedan kan du följa upp och justera din annonsering och bättra på resultaten under pågående kampanj om det skulle behövas. Inget annat reklammedium kan erbjuda denna flexibilitet. Om du börjar annonsera online inser du snart hur överlägset internet är som annonsplats.

• I vilket annat medium kan du testa olika versioner av din annons och sedan välja de bästa, allt under pågående kampanj?  

Eftersom allt på nätet sker i realtid och är mätbart, behöver du inte ägna dig åt gissningslekar när det gäller annonseffektivitet och lönsamhet. Du ser helt enkelt direkt vad som fungerar och ger önskad respons.

På internet har du full kontroll på din annonseringsbudget, du är inte i händerna på de gamla drakarna i traditionella media, där en kampanj löper på oavsett om annonseringen fungerar eller inte.


Lycka till online önskar,
Tomas Ohlum, SEO-specialist, copywriter, webbstrateg m.m

Anledningar att annonsera på webben 10 (10) handlar om – Mobila internet

Källa: Internet Advertising Bureau (IAB) UK

Inga kommentarer:

The Most Popular Traffic Exchange