söndag 4 november 2012

Anledningar att annonsera på webben 4(10) - Mer Kreativitet

Kreativ annonsering online kan lyfta fram ditt företag!


Det finns numera - som du kanske redan känner till - väldigt stora möjligheter till kreativ utformning av onlineannonsering. Webben erbjuder näst intill obegränsade kreativa möjligheter att skapa och synliggöra den image ditt företag vill förmedla.

Det är inte många år sedan annonsering på nätet till stora dela bestod av små, fula, skrikiga och begränsade gif-banners. Idag har den levande och ständigt växande ”organismen” – Internet – utvecklats till en gigantisk väv med många olika digitala tekniker.

Vad innebär det för ditt företag?  >> Oavsett hur ni vill uppfattas online, så kan ni åstadkomma det med digital marknadsföring på webben.

•    Innovativa varumärkesbyggande bildannonser.
•    Kreativa ordlekar i sökmotorannonsering.
•    Uppseendeväckande audiovisuella effekter i kampanjvideos.
•    Engagera med interaktiva spel.
•    Och mycket mer.

På nätet är det bara kreativiteten som sätter gränserna. Teknikerna finns redan eller kommer inom kort, så det är bara att sätta igång och fantisera ihop nästa annonskampanj.



Lycka till online önskar,
Tomas Ohlum

Anledningar att annonsera på webben 5(10) handlar om – Att engagera

Källa: Internet Advertising Bureau (IAB) UK

1 kommentar:

Internetblogg sa...

Väldigt intressant artikelserie, jag hoppas att du kommer att fortsätta med den (Jag ser att det är del fyra av tio, tänkte mer på att det gärna får komma med jämna, trevliga mellanrum som du redan gör.).

Tack än en gång och fortsätt med det bra arbetet!

The Most Popular Traffic Exchange